OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

100 % pozytyw dla p. Anny Jędrusik. Osoba bardzo profesjonalna. Polecam wszystkim, którzy chcą schudnąć i zdrowo się odżywiać. Jeszcze raz pełne uznanie dla p. Anny.

 

Anna Hajewska / 2016-02-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam Panią Anię. Przepisy, na posiłki wchodzące w skład diety proponowanej przez Panią Anię, są przygotowane według indywidualnych potrzeb i smaków pacjenta. Wystarczy tylko wytrwale ją stosować. Polecam wszystkim szukającym dobrego dietetyka.

 

 

Sonia T. / 2016-02-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam Panią Anie. Dzięki indywidualnemu programowi żywieniowemu odchudzanie stało się przyjemnością ponieważ potrawy są smaczne i oryginalne.

 

Dagmara L. / 2016-02-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam wizytę u pani Ani. Już po miesiącu miałam 4 kg mniej. Dostosowała się do moich wymagań i cierpliwie odpowiadała na tysiące pytań. Jest naprawdę sprawdzonym dietetykiem. Oprócz mnie pomogła mojemu bratu oraz 8 letniej córce. Bardzo dziękuje i dalej zmierzam do upragnionej wagi oczywiście z Pani pomocą. Pozdrawiam

 

Maja Ferenc / 2016-02-03

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest wysokiej klasy specjalistą potrafiącą dostosować dietę do indywidualnych potrzeb klienta. Jest dyspozycyjna przez cały czas zarówno pod telefonem jak i drogą mailową. Polecam gabinet Pani Ani wszystkim mającym problem z swoim organizmem.

 

Maciej Biedroń / 2016-02-03

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo miła sympatyczna pani doktor znająca się na rzeczy z całego serca polecam wszystkim panią dr. Annę Jędrusik

 

Jarosław Krawiec / 2016-02-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dzięki pani Ani mój 11-letni syn schudł do pożądanej wagi, przy czym nie była to droga przez mękę (czego obawialiśmy się, dlatego odwlekaliśmy wizytę u dietetyka). Syn jest bardzo zadowolony bo jedzenie jest smaczne, urozmaicone. Jest najedzony i nie kusi go już podjadanie. Dostaliśmy kilka cennych porad, dzięki którym ja sama "przy okazji" straciłam kilka kilogramów, których do tej pory nie mogłam się pozbyć. Przepisy p. Ani są smaczne i bardzo proste. Pani Ania bardzo sympatyczna osoba ,polecam każdemu, kto chciałby schudną bądź zmienić po prostu swoje nawyki żywieniowe!

 

Katarzyna Cok-Wojciechowska / 2016-02-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jeśli cenią sobie Państwo profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta, miłą atmosferę oraz empatię to gorąco polecam wizytę właśnie u Pani Ani Jędrusik. Dzięki stosowaniu diety, którą dostałem od Pani Ani schudłem 13 kilogramów bez ani jednej wizyty na siłowni; udało się tego dokonać jedząc smaczne, łatwe i szczegółowo opisane przepisy nawet dla osób które do kuchni wpadały głównie coś podjadać.

 

Paweł K. / 2016-02-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Na pierwszej wizycie bylem w październiku. Do dziś 01 lutego schudłem i około15 kg. Dużo lepiej się czuję , dużo zdrowiej. Są widoczne efekty. Czekam na ciepłe i dłuższe dni. Czuje że waga wtedy poleci jeszcze mocniej w dół. Potrzebuje jeszcze jakieś20 kg. W sumie to będzie 35 w dół chyba warto się poświęcić szczególnie w moim średnim wieku. Polecam warto przyjść na wizytę.

 

Dariusz K. / 2016-02-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam, bardzo dobre wyniki smacznej i różnorodnej diety. Pani Ania jest osobą wyrozumiałą i wybaczającą grzechy pacjentów, motywuje do dalszego działania. Jestem osobą mało zdyscyplinowaną ale z panią Anią daję radę i są tego wyniki. Gorąco polecam.

 

Ewa Figołuszka / 2016-01-31

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem niezwykle zadowolona z faktu, iż mogę korzystać z pomocy Pani Ani. Jem to, co lubię i kompletnie nie czuję, że jestem na diecie, a za mną prawie już -30 kg:) Pani Ania jest wspaniałą osobą, ale przede wszystkim bardzo dobrym specjalistą w dziedzinie dietetyki. Dietę dobiera indywidualnie z niezwykłą starannością. Przepisy są bardzo proste, szybkie w przygotowywaniu i różnorodne. Jeśli chcecie, żeby Waszej diecie przyświecało motto: JEM I CHUDNĘ, to tylko z Panią Anią:) Dziękuję i POLECAM:)

 

Seba Aga / 2016-01-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Trafiłem do Pani Ani w listopadzie, jak obiecała tak zrobiła, po dwóch miesiącach nie mam już 8 kilogramów. Co ważne Pani Ania słucha i dobiera diety tak aby było zdrowo i smacznie. POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!

 

Yarek Pul / 2016-01-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam wszystkich zainteresowanych. Trafiliśmy do Pani Anny z naszym 11 letnim synem w listopadzie ubiegłego roku, nie ukrywam ze z pewną dozą nieśmiałości i jeszcze większym brakiem wiary .Po miesiącu już wiedzieliśmy ze to był bardzo dobry wybór ! Profesjonalizm i fachowość na wysokim poziomie, wszystko co było w sferze naszych marzeń spełniło sie ......efekt satysfakcjonujący......prawie 10 kg w dwa miesiące, bez walki i głodowania....SUPER !

 

Andrzej Dolipski / 2016-01-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dieta bardzo smaczna, pierwsze rezultaty już widać. Pani Ania ma wiedzę, cierpliwość i empatię. POLECAM i pozdrawiam

 

gosiurka / 2016-01-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Polecam wszystkim wizyty w miłym gabinecie Pani Ani. Oczywiście po sumiennym stosowaniu indywidualnie przygotowanej diety są konkretne efekty - a wydawało mi się, że jestem prawie beznadziejnym przypadkiem. Oprócz tego Pani Ania jest nie tylko wysoce profesjonalnym dietetykiem, jest także osobą o wielkich umiejętnościach psychologicznych i terapeutycznych. Potrafi świetnie słuchać i skuteczne pomagać. Dzięki niej uwierzyłam w skuteczność dobrych nawyków żywieniowych i mam nadzieję, że przy wsparciu Pani Ani uda mi się fajnie i zdrowo żyć. Dziękuję:)))

 

Anna Z. / 2016-01-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

REWELACJA !!! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Anią. Wiem, że mogę schudnąć jedząc to co lubię i nie muszę wszystkiego sobie odmawiać. Znikły problemy (zgaga, wzdęty brzuch ,złe samopoczucie ) Czuje się rewelacyjnie. POLECAM!!!

 

 

Urszula / 2016-01-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Cieszę się że trafiłam do pani Ani, bo to bardzo miła i sympatyczna osoba. Posiłki z diety przygotowanej przez panią Anię są smaczne, syte, łatwe w przygotowaniu ale przede wszystkim przynoszą efekty w postaci utraty zbędnych kilogramów. Wszystkim którzy potrzebują pomocy dietetyka szczerze polecam panią Anię.

 

 

Danuta G. / 2016-01-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Super kobieta i dietetyk! Szczerze polecam! Łatwe i pyszne przepisy. Takie odchudzanie to sama przyjemność!

 

Edyta / 2016-01-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jak dobrze, że trafiłam do gabinetu pani Ani! :) Wielokrotnie próbowałam schudnąć, za każdym razem z marnym skutkiem. Pod opieką pani Ani udaje mi się systematycznie, zdrowo i przyjemnie zrzucać kilogramy. Dieta dostosowana pod moje smaki i sugestie, trzeba się pilnować godzin, ale poza tym nie czuję większych ograniczeń, bo wszystkie posiłki są bardzo smaczne i zdecydowanie sycące. Bardzo polecam!

 

Zuza / 2016-01-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest bardzo kompetentną osobą, bardzo polecam korzystanie z jej usług. Dieta nie jest skomplikowana, a za to skuteczna. Miła i fachowa obsługa

 

Katarzyna K. / 2016-01-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Przede wszystkim otwartość i zrozumienie. Bardzo profesjonalne podejście - po pierwszej rozmowie wiedziałem, że mam przed sobą profesjonalistę. Na kolejnej wizycie tylko się to potwierdziło. Efekty współpracy? Zdecydowanie in + !!! Chociaż to pewnie tylko moje zdanie ;) Pani Ania potrafi z klasą ochrzanić kiedy za bardzo osobie poluzujemy, a to właśnie cenię. Współpracujemy dopiero 3 miesiące, ale wiem, że ta współpraca będzie trwała dłużej. Polecam wizytę każdemu, kto ma dosyć samowolki i zdecydował się na pomoc SPECJALISTY.

 

Wojtek / 2016-01-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest bardzo kompetentną osobą, zna się na leczeniu żywieniowym, potrafi ułożyć prawidłowo zbilansowaną dietę nawet przy kilku nakładających się chorobach przewlekłych, które wymagają odpowiedniego żywienia. Pokazała mi, że nawet przy bardzo restrykcyjnej diecie posiłki mogą być smaczne, kolorowe, wcale nie muszą być "jałową papką". Dodatkowo, Pani Ania jest przesympatyczna, interesuje się swoimi pacjentami, doradza nie tylko w kwestiach stricte żywieniowych, ale także informuje o nowych badaniach czy metodach leczenia danej choroby. Szczerze polecam!

 

Małgosia P. / 2016-01-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Serdecznie polecam! Od półtora roku korzystamy z pomocy pani Ani i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dieta nie jest skomplikowana, potrawy przepyszne i co najważniejsze można z niej korzystać nawet w najbardziej napiętym grafiku :) Pani Ania to osoba, której można zaufać! Naprawdę polecamy.

 

Gabriela / 2016-01-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna to profesjonalistka, w najlepszym tego słowa znaczeniu. Dzięki jej wiedzy i fachowej opiece, czuję się zdecydowanie lepiej. Wszystkim serdecznie polecam prywatną praktykę Pani Anny :)

 

Bartosz Bednarczuk / 2016-01-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Przede wszystkim bardzo skuteczny dietetyk, pełen profesjonalizm, smaczne menu, elastyczne godziny przyjęć, przy tym osoba bardzo sympatyczna. Polecam.

 

Elżbieta / 2016-01-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, cierpliwie słucha pacjenta, zawsze jest miła i uśmiechnięta, bierze pod uwagę to czego pacjent nie lubi, układa świetnie dopasowane jadłospisy. Polecam serdecznie usługi pani Ani

 

Karolina Noszczyk / 2016-01-20

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania to fachowiec w swojej dziedzinie. Nie tylko jeśli chodzi o odchudzanie. W przypadku mojego syna chodziło nam o zwiększenie masy ciała. Dzięki diecie Pani Ani nam się to udało. Dieta bardzo urozmaicona, układana typowo pod gusty i smaki pacjenta. Przede wszystkim bardzo fajne podejście do pacjenta. Na wizycie w gabinecie człowiek czuje się jakby był u swojego dobrego znajomego.

 

Żaneta / 2016-01-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolony. Po trzech miesiącach prawie jedenaście kilogramów mniej. Efekty są widoczne. Dieta jest dobrze dobrana, dania bardzo smaczne. Pani Ania jest osobą bardzo życzliwą i mobilizuje do pracy nad sobą. Polecam i dziękuję :-)

 

Piotr / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona. Smaczne nie skomplikowane posiłki, dobrane do moich osobistych potrzeb. Pani Ania jest sympatyczną osobą, i świetną profesjonalistką. Polecam Panią Anię

 

Nicol / Archiwalna

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Anią. Jest świetnym dietetykiem i przemiłą osobą. Przygotowana przez Nią dieta jest dobrze dobrana, dania bardzo smaczne i bardzo obfite. Taka dieta to wielka przyjemność J  Gorąco polecam i dziękuje:)))

 

Renia / Archiwalna