OPINIE PACJENTÓW

bardzo dobry

opinia z serwisu

Z przyjemnością polecam Panią Anię wszystkim którzy chcą pozbyć się zbędnych kilogramów. Pani Ania to osoba profesjonalna, miła i rzeczowa, posiada ogromny dar wspierania i motywowania w trudnych momentach a indywidualne podejście do każdego pacjenta gwarantuje sukces. Kamil (-23 kg)

 

Kamil / 2018-08-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania, Profesjonalizm w każdym calu. Profesjonalne podejście do klienta bez narzucania swoich koncepcji żywienia ,a dobieranie potraw z elementów które spożywa klient. Przede wszystkim Pani Ania jest skuteczna i przekonałem się na własnej skórze ,że dieta naprawdę działa.

 

Michał / 2018-09-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania, Profesjonalizm w każdym calu. Profesjonalne podejście do klienta bez narzucania swoich koncepcji żywienia ,a dobieranie potraw z elementów które spożywa klient. Przede wszystkim Pani Ania jest skuteczna i przekonałem się na własnej skórze ,że dieta naprawdę działa.

 

Michał / 2018-09-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Chociaż jak pewnie wielu, próbowałam już niejednego sposobu na utratę wagi, to dopiero wizyta u pani Ani pozwoliła mi zrozumieć jak należy to robić właściwie. Rewelacyjne podejście do pacjenta, jasno i konkretnie wytłumaczone co i jak trzeba robić :) Nic tylko zaczynać!

 

Magdalena / 2018-09-02

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna Jędrusik jest bardzo dobrym dietetykiem, a zarazem przemiłą osobą. Współpracujemy razem już od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona z doboru diety, a także efektów jakie ze sobą przyniosła. Pani Anna potrafiła sprawić, że bycie na diecie sprawia przyjemność :)

 

Aleksandra / 2018-09-14

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dzięki pani Ani udało mi się zrzucić już 5 kg w ciągu zaledwie miesiąca, mimo insulinooporności. Pani Ania układa tak dietę, że posiłki zawierają składniki które lubię, tak więc nie trzeba zmuszać się do jedzenia rzeczy za którymi nie przepadamy. Naprawdę polecam wszystkim :)

 

Katarzyna / 2018-10-31

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo polecam wspolprace z Panią Anią. Fajnie ulozony program zywieniowy, smaczne potrawy i latwe do wykonania. Wystarczy tylko jeszcze wlasna determinacja i systematycznosc i widac efekty.

 

Agata / 2018-11-04

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest konkretna i rzeczowa.Wizyty odbywają się w bardzo miłej atmosferze. W diecie uwzględnione są moje indywidualne preferencje. Dobrze dobrany jadłospis, smaczne i łatwe w przygotowaniu posiłki.Sposób wykonania jest dokładnie opisany. Dieta urozmaicona i skuteczna. Szczerze polecam

 

Zofia / 2018-11-17

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest super specjalistą!!! Bardzo się cieszę że trafiłam do gabinetu pani Ani ponieważ jest pierwszą osobą która podeszła do moich problemów kompleksowo. Pomimo wcześniejszych wielu wizyt w gabinetach lekarskich nie wiedziałam co mi dolega, dlaczego w zasadzie nie zmieniając sposobu odżywiania i stylu życia systematycznie moja waga rośnie, rośnie, rośnie…W efekcie doprowadziła mnie do monstrualnych rozmiarów. Brak pomocy ze strony służby zdrowia, mętlik w głowie po przeczytaniu setek artykułów w internecie i absolutna niemoc spowodowały problemy ze  zdrowiem psychicznym, zwane najczęściej depresją. Nie miałam siły ani chęci na dalszą walkę. Któregoś dnia dostałam numer telefonu do pani Ani z mega rekomendacją. Postanowiłam zaufać ostatni raz i umówiłam się na wizytę. To była najlepsza decyzja w moim życiu. Już po drugiej wizycie wiedziałam że mam insulinooporność, hiperinsulinemię, podwyższony poziom kortyzolu i do kompletu niedoczynność tarczycy. Pani Ania skierowała mnie do specjalistów, rozpoczęłam leczenie, a najważniejszą kwestią było zastosowanie odpowiednio dopasowanej diety do moich schorzeń, stylu życia a nawet moich preferencji żywieniowych. Czuję się cudownie, chudnę, może nie w zawrotnym tempie, ale ważne, że wreszcie, po latach poszukiwań, wskazania na mojej wadze zmieniły swój dotychczasowy kierunek :) Teraz, dzięki pani Ani wierzę, że jak się chce to się da, ważne aby trafić na taki drogowskaz w swoim życiu na jaki mnie było dane trafić. Dziękuję pani Aniu!!!! Szczerze polecam wszystkim borykającym się z podobnymi problemami.

 

Renata / 2016-08-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Indywidualne podejście do pacjenta, smaczne przepisy w ramach diety, i bardzo dobre efekty. Polecam!

 

Tomasz / 2016-08-09

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania to wspaniały specjalista w swojej dziedzinie zawsze usmiechnieta i sympatyczna do kazdego pacjeta podchodzi indywidualnie dobierajac diete według jejgo smakowych upodobań.Wszystkie posiłki sa łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne..Mam już 7 kg na minusie.Dziekuje.POLECAM Pania Anie :-)

 

Dorota / 2016-07-29

bardzo dobry

opinia z serwisu

Witam,pójście do dietetyka było najlepszą decyzją, jaką podjęłam. Pani Ania ma niesamowite doświadczenie i zna się na tym co robi. Jestem od pół roku na diecie, schudłam, czuję się lekko,wyglądam coraz lepiej i wszyscy w koło sypią komplementy. Zatem polecam. Trzymam kciuki.

 

Ewelina / 2016-07-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Anna to bardzo pozytywna osoba, profesjonalistka dbająca o najmniejszy szczegół.A co do diety. W pierwszym miesiącu podczas stosowania 5 kg mniej. Posiłki pyszne i nie monotonne. Nie odczuwa sie nawet że jest sie na diecie :)

 

Maciej / 2016-07-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, bardzo wyrozumiała i świetna kobieta! pomogła mi uporządkować moją dietę oraz ułożyć ją prawidłowo. Dania złożone z produktów, które lubię. Dzięki Pani Ani teraz już wiem jak się odżywiać a co najważniejsze chudnę zdrowo. Polecam!

 

Agnieszka / 2016-07-26

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest miłą i serdeczną osobą. Dieta jest smaczna oraz uwzględnione są w niej gusta smakowe. Efekty są widoczne już w pierwszych tygodniach. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wszystkich którzy szukają pomocy.

 

Agnieszka / 2016-07-25

bardzo dobry

opinia z serwisu

Po miesiącu diety z Panią Anią 5 kg mniej. Naprawdę profesjonalne podejście do pacjenta. Polecam serdecznie.

 

Magdalena / 2016-07-22

bardzo dobry

opinia z serwisu

Już minął rok od mojej pierwszej wizyty u Pani Ani,w tym czasie pozbyłam się wielu zbędnych kilogramów.Posiłki z programu żywieniowego są urozmaicone,syte i bardzo smaczne.Współpraca z Panią Anią układa się bardzo dobrze,więc wszystkim zainteresowanym polecam Panią dietetyk.Dziękuję Pani Aniu :-)

 

Danuta / 2016-07-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest fantastycznym specjalistą.Dzięki jej cierpliwości i konsekwecji mam spadek wagi przy jednoczesnej poprawie samopoczucia .Moja dieta to czysta przyjemność ,łatwa w przygotowaniu,smaczna.Ogarnia mnie \"pusty śmiech\" jak sobie przypomnę głodówki,albo dietę białkową. Polecam Panią Jędrusik

 

Artur / 2016-07-20

bardzo dobry

opinia z serwisu

Bardzo profesjonalne podejście do pacjentów. Dieta idealnie dobrana a posiłki są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Zdecydowanie polecam Panią Anię.

 

Aneta / 2016-07-20

bardzo dobry

opinia z serwisu

Rewelacyjny kontakt, właściwa osoba na właściwym miejscu. Kontakt godny polecenia.

 

Anna / 2016-07-19

bardzo dobry

opinia z serwisu

Z czystym sumieniem polecam! Z pomocą Pani Ani zrzuciłam pierwsze z wielu zbędnych kilogramów! Co najważniejsze- zrobiłam to bez większych wyrzeczeń! Program jest idealnie dopasowany do moich preferencji. To nie jest dieta! To po prostu zdrowe i smaczne odżywianie :)

 

Joanna / 2016-07-18

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dziękuję Pani Ani za pomoc, straciłem sporo kilogramów a czuję się naprawdę znacznie lepiej.

 

Jacek / 2016-07-01

bardzo dobry

opinia z serwisu

W gabinecie pani Ani pojawiłam się całkiem niedawno, zmartwiona nadwagą, złym samopoczuciem, ciągłym zmęczeniem. Nieodpowiednie odżywianie, uzależnienie od słodyczy oraz choroba hashimoto- spowodowały w moim organizmie sporą nadwagę. Po dwóch tygodniach diety zrzuciłam 4,5kg:-)Bardzo mnie ten fakt ucieszył i motywacja wzrosła trzykrotnie. Dieta przez p. Anię została dostosowana tak, jak sobie życzyłam(w miarę proste, tanie i szybkie do przygotowania posiłki). Pani Ania jest osobą cierpliwą oraz życzliwą. Serdecznie polecam panią Anię:-)

 

Joanna D. / 2016-02-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest profesjonalistką w każdym calu. Jasno i przejrzyście omawia zasady, których należy przestrzegać, aby zdrowo się odżywiać, zachować odpowiednią sprawność fizyczną, a przez to osiągnąć odpowiednią masę ciała. Dieta dobrana indywidualnie zawiera zróżnicowany zestaw posiłków, w pewnym stopniu uwzględniając również ulubione dania osoby będącej na diecie. Osoba kontaktowa, konkretna i pozytywna. W moim przypadku efekt był widoczny po trzech tygodniach.

 

Michał Karcz / 2016-02-28

bardzo dobry

opinia z serwisu

Jestem bardzo zadowolony z wizyt u Pani Anny Jędrusik. Pomimo, iż na stałe mieszkam za granicą to i tak nadal korzystam z konsultacji z Panią Anią poprzez poradnię internetową lub wizyty w gabinecie zawsze kiedy odwiedzam rodzinę w kraju. I nie zamierzam tego przerwać ponieważ dzięki Pani Ani zmieniłem całkowicie mój styl życia i żywienia. Już po pierwszej wizycie i po uprzednim wywiadzie ze mną i zważeniu na profesjonalnej wadze Pani Ania przygotowała na mój temat coś w rodzaju pacy magisterskiej:) Wskazała mi jakie błędy żywieniowe popełniam oraz jak im zaradzić a także opracowała dla mnie indywidualny program żywieniowy oczywiście wraz z przepisami, a także program ćwiczeń. Zaproponowane przez Panią Dietetyk posiłki są bardzo ciekawe i smaczne, na tyle, że zaraziłem nimi już całą moją rodzinę. Odkąd zacząłem stosować dietę Pani Ani ja i moja rodzina nie możemy już patrzeć na nafaszerowaną chemią wysoko przetworzona żywność. Reasumując w konsekwencji wprowadzenia zaproponowanych przez Panią Anię zmian żywieniowych udało mi się zrzucić 10 kg w ciągu 1 miesiąca pomimo rzucenia palenia! Czuję się zdrowiej, mam więcej energii i jak twierdzi żona bardzo poprawiła mi się cera. Gorąco polecam tę profesjonalistkę nie tylko tym którzy pragną pozbyć się zbędnych kilogramów ale także tym, którzy mają szacunek do swojego zdrowia.

 

Beniamin / 2016-02-27

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania to wspaniała specjalistka dietetyk to dzięki Jej pomocy dzisiaj z radością zaczynam myśleć o następnej lekcji W-F czy o nauce pływania na basenie , to dzięki Niej plany wyjazdu nad morze mają radosne barwy, ale o tym mogę mówić i myśleć{nie marzyć}dopiero dzięki terapii do jakiej dzięki Pani Ani dałam się namówić i to dzięki jej przepisom i umiejętnie dopracowanej przez Panią Anię diety pozbyłam się 17 kg. Dziewczyny szczerze polecam odwiedziny u Pani Ani nie bójcie się u Pani Ani znajdziecie zrozumienie i dzięki Jej terapii uśmiech zagości na waszych twarzach na stałe. Zastanawiam się co by t u pokazać jak wyglądałam przed terapią a jak teraz , ale pierwszego się po prostu wstydzę. Powiem Wam , przed dietą XL były na mnie ciasnawe, teraz noszę rozmiar 38 a do wakacji myślę wejść w 36.Pozdrawiam i dziękuję Pani Aniu.

 

Gabrysia Michaj / 2016-02-24

bardzo dobry

opinia z serwisu

Dopiero niedawno rozpoczęłam swoją wędrówkę ku zdrowiu. Na przewodnika wybrałam panią Annę Jędrusik. Dlaczego? Pewnie dlatego, że zaufałam opiniom w internecie. I nie żałuję. Ciuszki robią się coraz luźniejsze, twarz szczuplejsza (i przez to ładniejsza). Wraca radość życia, endorfiny szaleją. A przecież to dopiero kilka kilogramów. Aż strach pomyśleć, co będzie dalej? Dotychczas odmawiałam sobie wielu rzeczy a efekt był odwrotny od zamierzonego. Teraz jem smacznie, dużo i często i chudnę! Tylko to przygotowanie posiłków… W moim wypadku (jestem aktywna zawodowo, mam sporo dodatkowych obowiązków) przygotowuję je codziennie wieczorem. Dostaję od Pani Ani gotowe przepisy, więc nie mam na co narzekać. A więc Pani Aniu „wędrujemy” dalej. Może ktoś jeszcze chce do nas dołączyć? Zapraszam, bo warto.

 

Ma / 2016-02-23

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest bardzo sympatyczną i kompetentną osobą. Z jej pomocą w ciągu 6 tygodni udało mi się zrzucić 13,5 kg. Posiłki są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu, a przy okazji nie nadwyrężają budżetu domowego :) Polecam gabinet Pani Anny Jędrusik. Pozdrawiam

 

Małgorzata Machalska / 2016-02-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania to sympatyczna świetna kobietka pomocna potrafi doradzić i podtrzymać na duchu. Dietę mam dostosowaną do mojego trybu życia a także do tego co lubię jeść a przepisy są łatwe wykonaniu dodać trochę ruchu nie podjadać i efekt murowany :))dziękuję Pani Aniu za wsparcie ::))) Kasia(od colki :) ha ha

 

alfa-7777 / 2016-02-21

bardzo dobry

opinia z serwisu

Pani Ania jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, bardzo wyrozumiała i świetna kobieta! pomogła mi uporządkować moją dietę oraz ułożyć ją prawidłowo, dzięki Pani Ani wiem jak się odżywiać a co najważniejsze chudnę zdrowo i wiem że nie przytyje. Serdecznie polecam! :)

 

Paulina M. / 2016-02-20